Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar

Advokat Lillestrøm

Advokatfirmaet Nicolaisen har kompetanse innenfor mange fagområder og en stab med lang og solid erfaring. For juridisk bistand fra advokat i Lillestrøm, på Nedre Romerike og Oslo Nord – ta kontakt!
Vårt avdelingskontor for Lillestrøm er:

Olavsgaard
Hvamstubben 17 2013 Skjetten
Telefon: 64 83 00 00
Telefaks: 63 84 34 64

firmapost@advonico.no

Våre avdelingskontorer: Bærum, JessheimOsloRåholt 
Les mer om firmaet, våre fagområder og våre medarbeidere – eller se vår hovedside.
 
Kontakt oss for en uforpliktende samtale
Ring Advokat Nicolaisen
Kontakt oss 64 83 00 00
Kontakt oss

Advokatfirmaet Nicolaisen tilbyr et bredt spekter av juridiske tjenester for å bistå klientene i konfliktløsning og forhindre juridiske problemer. Selv om mange konflikter kan løses uten en advokat, er det en fordel å søke juridisk bistand før man inngår en avtale for å unngå eventuelle konflikter som kan oppstå i fremtiden. En lokal advokat i Lillestrøm kan bidra til å begrense kostnadene, tidsbruken og konfliktnivået.

Folk kvier seg ofte for å gå til advokat av frykt for at det vil øke konfliktnivået, koste mye eller fordi de ønsker å løse konflikten selv. Men ved å ha en lokal advokat i Lillestrøm, som har lokalkunnskap og er lett tilgjengelig, kan man unngå disse problemene.

Det optimale er å forebygge konflikter før de oppstår, og vi kan bidra til å utarbeide avtaler og sjekke det juridiske ståstedet for å unngå eventuelle konflikter. Når konflikter likevel oppstår, er det viktig å ha en grundig fremstilling og å få fremlagt en fullstendig fremstilling av saken for å unngå ubehagelige overraskelser senere. En lokal advokat i Lillestrøm kan spare klientene for tid og kostnader ved å være bevisst på hva målsettingen for saken er og grundig forberede fremstillingen av saken.

Advokatfirmaet Nicolaisen har erfarne og kompetente advokater som kan hjelpe klientene med ulike juridiske spørsmål og problemer. De kan bidra med å utarbeide avtaler, sjekke det juridiske ståstedet og bistå klientene med å utarbeide juridiske formaliteter skriftlig. Med en lokal advokat i Lillestrøm ved din side, kan du stå på tryggere grunn når juridiske konflikter oppstår

Våre advokater

Advokater Advokatfirmaet Nicolaisen

Våre advokater

Hos Advokatfirmaet Nicolaisen treffer du engasjerte, målrettede advokater med høy kompetanse.

Advokat Lillestrøm – tilgjengelig der du bor

Advokatfirmaet Nicolaisen ønsker å være lett tilgjengelig. Vi har fem avdelingskontorer for deg som behøver bistand og hjelp fra en advokat – i Oslo, Lillestrøm, Romerike, Råholt, Asker og Bærum 

Bred kompetanse

Advokatfirmaet Nicolaisen har bred kompetanse og solid erfaring. Vi tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke fagområder. Er du usikker på hvilket fagområde eller advokat du bør velge, kan du fylle inn vårt kontaktskjema og gi oss en kort beskrivelse av hva din sak handler om. Da vil vi kunne vurdere hvilken advokat som har best kompetanse og erfaring til å hjelpe deg og vi setter deg i kontakt med vedkommende.
Vi tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke fagområder. Kontakt oss gjerne dersom du har behov for spisskompetanse eller juridiske råd.
logo-icon%20footer

Kontaktinformasjon

Olavsgaard – Lillestrøm
Hvamstubben 17 2013 Skjetten
Telefon: 64 83 00 00
Telefaks: 63 84 34 64
Bekkestua – Bærum
Bærumsveien 205-207 
Telefon: 67 15 00 00
Jessheim – Ullensaker
Storgata 11 A, 3 etg,
2050 Jessheim

Telefon: 63 99 00 00
Solli Plass – Oslo
Henrik Ibsens gate 90 3. etg. 
Telefon: 23 28 28 00
Råholt
Flaenbakken 2, 2070 Råholt
Telefon: 63 99 00 00

Advokat i Lillestrøm