Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar

Advokat Lillestrøm

Advokatfirmaet Nicolaisen har kompetanse innenfor mange fagområder og en stab med lang og solid erfaring. For juridisk bistand fra advokat Lillestrøm, Nedre Romerike og Oslo Nord – ta kontakt!
Vårt avdelingskontor for advokat Lillestrøm er:
Olavsgaard
Hvamstubben 17 2013 Skjetten
Telefon: 64 83 00 00
Telefaks: 63 84 34 64

firmapost@advonico.no

Våre avdelingskontorer: Bærum, JessheimOsloRåholt 
Les mer om firmaet, våre fagområder og våre medarbeidere – eller se vår hovedside.
 
Kontakt oss for en uforpliktende samtale
Ring Advokat Nicolaisen
Kontakt oss 64 83 00 00
Kontakt oss

Våre advokater

Advokater Advokatfirmaet Nicolaisen

Våre advokater

Hos Advokatfirmaet Nicolaisen treffer du engasjerte, målrettede advokater med høy kompetanse.

Advokat Lillestrøm – tilgjengelig der du bor

Advokatfirmaet Nicolaisen ønsker å være lett tilgjengelig. Vi har fem avdelingskontorer for deg som behøver bistand og hjelp fra en advokat – i Oslo, Lillestrøm, Romerike, Råholt, Asker og Bærum 

Bred kompetanse

Advokatfirmaet Nicolaisen har bred kompetanse og solid erfaring. Vi tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke fagområder. Er du usikker på hvilket fagområde eller advokat du bør velge, kan du fylle inn vårt kontaktskjema og gi oss en kort beskrivelse av hva din sak handler om. Da vil vi kunne vurdere hvilken advokat som har best kompetanse og erfaring til å hjelpe deg og vi setter deg i kontakt med vedkommende.
Vi tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke fagområder. Kontakt oss gjerne dersom du har behov for spisskompetanse eller juridiske råd.
logo-icon%20footer

Kontaktinformasjon

Olavsgaard – Lillestrøm
Hvamstubben 17 2013 Skjetten
Telefon: 64 83 00 00
Telefaks: 63 84 34 64
Bekkestua – Bærum
Bærumsveien 205-207 
Telefon: 67 15 00 00
Jessheim – Ullensaker
Gotaasgarden,  Gotaasallèen 9 
Telefon: 63 99 00 00
Solli Plass – Oslo
Henrik Ibsens gate 90 3. etg. 
Telefon: 23 28 28 00
Råholt
Flaenbakken 2, 2070 Råholt
Telefon: 63 99 00 00


Om å bruke en lokal advokat Lillestrøm

De aller fleste konflikter kan la seg løse uten at en advokat involveres. Grunnene til at mange kvier seg for å gå til advokat kan være mange, men har som regel bakgrunn i en av følgende årsaker:
  • Redsel for at en advokat skal øke konfliktnivået.
  • Et ønske om selv å løse konflikten.
  • Redsel for kostnader ved bruk av en advokat. 

En lokal advokat Lillestrøm vil med sin lokalkunnskap og tilgjengelighet, kunne bidra til å holde både kostnader, tidsbruk og konfliktnivå lavt.
 

Din lokale advokat Lillestrøm – og forebygging av konflikter

Det optimale er å forebygge konflikter før de oppstår. I de fleste tilfellene er det en bedre og rimeligere løsning å søke bistand fra advokat før inngåelse av avtaler, utarbeidelse av standardbetingelser, generelle avtaler eller lignende. Det å ha en lokal advokat Lillestrøm som kjenner situasjonen, problemstillingen eller bedriften, kan være svært gunstig i mange tilfeller.
 

En lokal advokat Lillestrøm kan være en vesentlig bidragsyter

En lokal advokat Lillestrøm kan bidra bedrifter med å utarbeide avtaler. Store bedriftsklienter med en viss juridisk erfaring, vil i enkelte tilfeller kunne være i stand til å lage et utkast til en avtale selv – noe som også kan medføre en reduksjon av kostnadene ved en gjennomgang med advokat. Det kan uansett være nyttig å få en utenforstående og lokal advokat Lillestrøm til å se på avtalen med et juridiske blikk – for å unngå eventuelle konflikter på et senere tidspunkt.
 
Dersom – og når – konflikter oppstår, er det helt avgjørende å sjekke det juridiske ståstedet. Du står på tryggere grunn med en lokal advokat Lillestrøm ved din side. En advokat Lillestrøm fra Advokatfirmaet Nicolaisen kan bistå med å utarbeide juridiske formaliteter skriftlig. Dette kan gjøre at du – dersom ønskelig og på et tidlig tidspunkt – kan fronte motparten selv, uten at du tar advokaten med i møtet.
 

En lokal advokat Lillestrøm kan spare deg for tid og kostnader

En vesentlig faktor for å begrense kostnadene ved bruk av advokat, er å være bevisst på hva målsettingen for saken er. Det er også viktig at man grundig har forberedt fremstillingen av saken. Dette skjer gjennom å utarbeide kronologiske notater som beskriver saksgangen – der alle underbyggende og relevante vedlegg er med for å styrke saken. På denne måten blir både tid og kostnader redusert. 

Det er også viktig for en advokat å få fremlagt en fullstendig fremstilling av saken. Da vil man lettere kunne unngå ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt.
 

Behov for advokat Lillestrøm?

Vi kan tilby spesialkompetanse og juridisk bistand fra en lokal advokat Lillestrøm – innenfor følgende områder: