Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar
Om oss | Advokat Nicolaisen

Om ossAdvokatfirmaet Nicolaisen vektlegger kvalitet – gjennom god service og gode løsninger. Du møter dyktige og engasjerte mennesker på alle våre fem avdelingskontorer.

 
Ring Advokat Nicolaisen
Ring oss 64 83 00 00
Send epost Advokat Nicolaisen
firmapost@advonico.no
firmapost@advonico.no
Advokatfirmaet Nicolaisen ble etablert i 1988. Vi er et mellomstort advokatfirma bestående av advokater og medarbeidere med et stort engasjement.

Advokatfirmaet Nicolaisen har fem avdelingskontorer, og disse har beliggenhet henholdsvis på Solli Plass i Oslo, Olavsgaard i Skedsmo, Jessheim i Ullensaker, Bekkestua i Bærum og Råholt i Eidsvoll. Våre kontorer betjener Oslo og Akershus, og gir oss svært god dekning og tilgjengelighet i dette området. Vi har også gode parkeringsforhold knyttet til alle våre lokasjoner.

Som norsk medlem i International Lawyers Network (ILN) kan vi formidler førsteklasses juridisk bistand også i utlandet. Dette gjelder både private kunder og næringslivskunder. Dette kan f.eks være arverettslige spørsmål når noen dør i utlandet, patent og varemerkespørsmål og spørsmål i forbindelse med etablering av virksomhet i andre land.
 
Vi yter advokattjenester til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner samt offentlige instanser – med primærområde i Oslo og Akershus.

Vår forretningsfilosofi er kvalitet, service og løsninger. Våre advokater har gode kvalifikasjoner innenfor sine respektive spesialområder og fagfelt – noe som er avgjørende for å oppnå gode resultater. Vi søker raske løsninger som er til det beste for våre klienter – både av hensyn til tidsforløp og kostnader.

 Du skal vite at vi er der, og du skal vite hvor vi er!
Medarbeidere Advokatfirmaet Nicolaisen
Advokatfirmaet Nicolaisen har fem avdelingskontorer, og disse har beliggenhet henholdsvis på Solli Plass i Oslo, Olavsgaard i Skedsmo, Jessheim i Ullensaker, Bekkestua i Bærum og Råholt i Eidsvoll.
Kontakt oss for en uforpliktende samtale
Ring Advokat Nicolaisen
Kontakt oss 64 83 00 00
Kontakt oss