Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar

Advokat Jessheim, Ullensaker – Advokatfirmaet Nicolaisen

For juridisk bistand og spesialkompetanse fra en advokat Jessheim, Øvre Romerike, kontakt oss!
Jessheim, Ullensaker
Besøksadresse:
Storgata 11 A, 3 etg,
2050 Jessheim

Postadresse:
Hvamstubben 17, 2013 Skjetten
Telefon: 63 99 00 00
Telefaks: 63 84 34 64

firmapost@advonico.no

Våre avdelingskontorer: Lillestrøm, BærumOsloRåholt 
Les mer om firmaet, våre fagområder og våre medarbeidere – eller se vår hovedside.
 
Ring Advokat Nicolaisen
Kontakt oss 64 83 00 00
Kontakt oss

Våre advokater

Advokater Advokatfirmaet Nicolaisen

Våre advokater

Hos Advokatfirmaet Nicolaisen treffer du engasjerte, målrettede advokater med høy kompetanse.

Velg en advokat i nærområdet ditt

Advokatfirmaet Nicolaisen har som mål å være tilgjengelig i nærområder. Våre 5 avdelingskontorer er til for deg som behøver en eller annen form for juridisk bistand eller advokathjelp. Her finner du oss: Oslo, Lillestrøm, Romerike, Råholt, Asker og Bærum.

Trygg juridisk bistand

Advokatfirmaet Nicolaisen tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke fagområder. Vi har solid erfaring og bred kompetanse. Er du usikker på hvilken advokat du bør velge eller hvilket fagområde saken din gjelder? Fyll inn vårt kontaktskjema og gi oss en kort beskrivelse av saken din. Det vil gi oss muligheten til finne hvilken advokat som har best kompetanse til å hjelpe deg. Vi setter deg umiddelbart i kontakt med denne.
Vi tilbyr juridisk bistand innenfor en rekke fagområder. Kontakt oss gjerne dersom du har behov for spisskompetanse eller juridiske råd.
logo-icon%20footer

Kontaktinformasjon

Olavsgaard – Lillestrøm
Hvamstubben 17 2013 Skjetten
Telefon: 64 83 00 00
Telefaks: 63 84 34 64
Bekkestua – Bærum
Bærumsveien 205-207 
Telefon: 67 15 00 00
Jessheim – Ullensaker
Storgata 11 A, 3 etg,
2050 Jessheim

Telefon: 63 99 00 00
Solli Plass – Oslo
Henrik Ibsens gate 90 3. etg. 
Telefon: 23 28 28 00
Råholt
Flaenbakken 2, 2070 Råholt
Telefon: 63 99 00 00

Et trygt valg av advokat Jessheim

Advokatfirmaet Nicolaisen & Co ANS ble stiftet i 1988 og har i disse årene vært et av Akershus og Romerikes ledende advokatfirmaer. Vi har nå totalt fem avdelingskontorer.
 
Advokatfirmaet Nicolaisen & Co yter juridisk bistand til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner og offentlige instanser. Våre advokater har god kompetanse innen alle sivile rettsområder – og dersom du har behov for en advokat Jessheim, så kontakt oss gjerne. Vi bistår både innenfor generell forretningsjus, arbeidsrett og de fleste private rettsområder.
 

En god advokat bidrar til å unngå konflikter

Det er alltid best å forebygge konflikter før de oppstår. I de aller fleste  tilfellene er det en billigere og bedre løsning å søke bistand fra advokat allerede før man inngår avtaler, utarbeider standardbetingelser, inngår generelle avtaler m.m. Det å ha din faste advokat som kjenner historien, problemstillingen og bedriften, kan gjøre fremtiden langt enklere – og uten konflikter.
 

Advokaten er en trygg støttespiller

De fleste bedrifter benytter seg av en advokat for å utarbeide avtaler. Noen av de større bedriftsklientene som har noe juridisk erfaring, vil i enkelte tilfeller være i stand til å utforme et avtaleutkast selv. Dette kan – i de aller fleste tilfellene – bidra til at kostnadene i forbindelse med en gjennomgang med advokat reduseres.
 
Det vil uansett være nyttig å få en utenforstående advokat til å se gjennom avtalen med juridiske øyne. Dette vil være den tryggeste fremgangsmåten for hindre fremtidige konflikter.
 
Dersom man ender opp med konflikter, er det helt avgjørende å sjekke juridisk ståsted – og man er i disse tilfellene langt tryggere med en advokat på laget. En advokat fra Advokatfirmaet Nicolaisen kan bistå med å utarbeide de juridiske formalitetene skriftlig. På denne måten kan man – dersom ønskelig – selv oppsøke motparten på trygt grunnlag, uten en advokat til stede.
 

Samarbeid med advokat kan redusere tidsbruk og kostnader

Dersom man ønsker å begrense kostnadene ved bruk av advokat, er viktig å være bevisst og tydelig på hva målsettingen. Det er også avgjørende at man har forbedt fremstillingen av saken – der det gjerne foreligger et notat som beskriver en kronologisk saksgang, sammen med alle nødvendige og viktige saksvedlegg. Slike rutiner og arbeidsprosesser vil kunne spare både tid og kostnader i samarbeidet med en advokat.
 
Det er også viktig å gi en fullstendig fremstilling av saken for en advokat. Dette vil sikre at man unngår ubehagelige overraskelser i etterkant.

For ytterligere informasjon om advokat Jessheim, fagområder og medarbeidere  eller se vår hovedside
 

Behov for en advokat Jessheim?

Vi kan tilby spesialkompetanse innenfor følgende områder: