Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar

Advokat Bærum, Advokatfirmaet Nicolaisen på Bekkestua

For juridisk bistand og spesialkompetanse fra en advokat Bærum, kontakt oss!
Bekkestua – Bærum
Besøksadresse:
Bærumsveien 205-207, Bekkestua

Postadresse:
Hvamstubben 17, 2013 Skjetten
Telefon: 64 15 00 00
Telefaks: 63 84 34 64

firmapost@advonico.no

Våre avdelingskontorer: Lillestrøm, Jessheim, Oslo, Råholt 
Les mer om firmaet, våre fagområder og våre medarbeidere – eller se vår hovedside.
 
Ring Advokat Nicolaisen
Kontakt oss 67 15 00 00
Kontakt oss

Våre advokater

Advokater Advokatfirmaet Nicolaisen

Våre advokater

Hos Advokatfirmaet Nicolaisen treffer du engasjerte, målrettede advokater med høy kompetanse.

Finn en advokat i nærheten av der du bor

Advokatfirmaet Nicolaisen legger vekt på å være lett tilgjengelig. Vi har totalt 5 avdelingskontorer for deg som har behov for juridisk bistand eller hjelp – på følgende steder: Oslo, Lillestrøm, Romerike, Råholt, Asker og Bærum .

Velg kompetanse og erfaring

Advokatfirmaet Nicolaisen har  kompetanse innenfor en rekke fagområder og har lang erfaring. Vi tilbyr trygg juridisk bistand. Dersom du er i tvil om hvilket fagområde som gjelder for saken din, eller hvilken advokat du bør velge – så send inn vårt kontaktskjema med en kort beskrivelse. Vi setter deg deretter i kontakt med den advokaten som har best kompetanse og erfaring til å hjelpe deg.
logo-icon%20footer

Kontaktinformasjon

Olavsgaard – Lillestrøm
Hvamstubben 17 2013 Skjetten
Telefon: 64 83 00 00
Telefaks: 63 84 34 64
Bekkestua – Bærum
Bærumsveien 205-207 
Telefon: 67 15 00 00
Jessheim – Ullensaker
Gotaasgarden,  Gotaasallèen 9 
Telefon: 63 99 00 00
Solli Plass – Oslo
Henrik Ibsens gate 90 3. etg. 
Telefon: 23 28 28 00
Råholt
Flaenbakken 2, 2070 Råholt
Telefon: 63 99 00 00

Et trygt valg av advokat Bærum

Advokatfirmaet Nicolaisen ble stiftet i 1988 og har i disse årene vært et av Akershus og Romerikes ledende advokatfirmaer. I 2008 startet vi i Bærum, og vi har nå totalt fem avdelingskontorer.
 
Det er lett å finne oss på Bekkestua. Vi befinner oss 2 minutter fra grensen til Oslo og 15 minutter fra Oslo sentrum. Det er parkeringshus i kjelleren med heis opp til våre lokaler. Til Bekkestua er det også lett å komme med offentlig kommunikasjon.
 
Advokatfirmaet Nicolaisen yter juridisk bistand til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner og offentlige instanser. Våre advokater har god kompetanse innen alle sivile rettsområder – og dersom du har behov for en advokat Bærum, så kontakt oss gjerne. Vi bistår både innenfor generell forretningsjus, arbeidsrett og de fleste private rettsområder.
 

En god advokat bidrar til å unngå konflikter

Det er alltid best å forebygge konflikter før de oppstår. I de aller fleste  tilfellene er det en billigere og bedre løsning å søke bistand fra advokat allerede før man inngår avtaler, utarbeider standardbetingelser, inngår generelle avtaler m.m. Det å ha din faste advokat som kjenner historien, problemstillingen og bedriften, kan gjøre fremtiden langt enklere – og uten konflikter.
 

Advokaten er en trygg støttespiller

De fleste bedrifter benytter seg av en advokat for å utarbeide avtaler. Noen av de større bedriftsklientene som har noe juridisk erfaring, vil i enkelte tilfeller være i stand til å utforme et avtaleutkast selv. Dette kan – i de aller fleste tilfellene – bidra til at kostnadene i forbindelse med en gjennomgang med advokat reduseres.
 
Det vil uansett være nyttig å få en utenforstående advokat til å se gjennom avtalen med juridiske øyne. Dette vil være den tryggeste fremgangsmåten for hindre fremtidige konflikter.
 
Dersom man ender opp med konflikter, er det helt avgjørende å sjekke juridisk ståsted – og man er i disse tilfellene langt tryggere med en advokat på laget. En advokat fra Advokatfirmaet Nicolaisen kan bistå med å utarbeide de juridiske formalitetene skriftlig. På denne måten kan man – dersom ønskelig – selv oppsøke motparten på trygt grunnlag, uten en advokat til stede.
 

Samarbeid med advokat kan redusere tidsbruk og kostnader

Dersom man ønsker å begrense kostnadene ved bruk av advokat, er viktig å være bevisst og tydelig på hva målsettingen. Det er også avgjørende at man har forbedt fremstillingen av saken – der det gjerne foreligger et notat som beskriver en kronologisk saksgang, sammen med alle nødvendige og viktige saksvedlegg. Slike rutiner og arbeidsprosesser vil kunne spare både tid og kostnader i samarbeidet med en advokat.
 
Det er også viktig å gi en fullstendig fremstilling av saken for en advokat. Dette vil sikre at man unngår ubehagelige overraskelser i etterkant.
 
For ytterligere informasjon om advokat Bærum, kan du lese mer om firmaet, våre fagområder og våre medarbeidere.
 

Behov for en advokat Bærum?

Vi kan tilby spesialkompetanse og juridisk bistand fra en lokal advokat Bærum – innenfor følgende områder: