Enebolig med unik beliggenhet og rå utsikt på solrike Løkenåsen

Bygg huset du alltid har ønsket deg med Egra

Enebolig på BRA 149 m2 med gbnr. 39/123 (tomt 37) – stor tomt på ca 700 m2 i landlige omgivelser perfekt for en moderne familie. Boligen har 3 soverom, med mulighet for 4. Boligen har stor terrasse på 31,7 m2 med carport under. Tett terrasse og trapp ned til uteområde. Ett av soverommene har en stor mastersuite med omkledningsrom og eget masterbad. I tillegg inneholder boligen både en TV-stue i tillegg til spisestue. I tillegg til masterbad inneholder også boligen ytterligere ett bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel. 2 stuer, 1 TV-stue og 1 spisestue. Boligen har videre 2 bad. Pris for skissert enebolig med tomt, komplett nøkkelferdig, er kr. 6.990.000,-. Egra Concept er et konsept der vi bygger en komplett nøkkelferdig bolig med god standard og kvalitet. Kjøper vil dessuten ha muligheter for en rekke tilvalg slik at boligen kan tilpasses akkurat slik man vil ha boligen. Blant annet kan det legges til rette for at boligen utvides på sikt. Man kan også legge på litt når det gjelder valg av kjøkken, downlights, fliser, parkett, farger etc. Her kan kunden tilføye det de måtte ønske i en tilvalgsprosess mot et tillegg i prisen.

Kort fortalt om boligen:

  • Helt nytt konsept fra Egra – ”Egra Concept”
  • Store panoramavinduer med en fantastisk utsikt
  • Stor terrasse med rå utsikt, gode solforhold og trapp til terreng
  • En perfekt bolig for deg som ønsker en frittliggende enebolig i nærhet til naturen
  • Boligen har også en separat TV-stue.- 3 soverom hvorav ett har walk-in closet og eget spa-bad. TV-stue kan også gjøres om til soverom.
  • Flott beliggenhet på toppen av nye Løkenåsen
  • Muligheter for tilpassede løsninger

Last ned prospekt her (PDF)

Last ned kart over området med tomtenummer her (PDF)

9-Tomtekart-37-lokenasen

Bo høyt, luftig og solrikt

Tomtene ligger på Løkenåsen del 2 som er et nyetablert boligområde i Fetsund, Fet kommune. Her finner du de unike tomtene som ligger syd- vestvendt med svært gode solforhold. Du kan sitte på terrassen høyt hevet over Øyeren – med en kaffekopp ­– og nyte utsikten over bl.a. Øyeren, Glomma, Rælingen, Lillestrøm og Nordmarka. Flere av de aktuelle tomtene har svært god utsikt – som definitivt må oppleves.  
 

Barnevennlig område med nærhet til marka

 Tomtene har umiddelbar nærhet til skogen og gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og offentlig kommunikasjon. Området er optimalt for deg som ønsker å bruke naturen som en utvidelse av din egen hage, men som ikke helt ønsker å gi slipp på tilgangen til det urbane livet i en by.

Det følger av reguleringsplanen at utbygger av området plikter å opparbeide lekeplasser på feltet, og det er i tillegg avsatt områder for felles- og friarealer. Dette, kombinert med nabolagets størrelse, vil med andre ord være perfekt for dere som ønsker å bo i et trygt og familievennlig område – som er godt tilrettelagt for barn.
 

Kort vei til kultur- og fritidsopplevelser

Kommunen byr på et rikt fritidstilbud til hele familien, og tomtene ligger i umiddelbar nærhet til fantastiske tur- og friluftsområder, sommer som vinter. Du har tilgang til bl.a. fantastiske langrennsløyper, sykkel og turmuligheter, bade- og fiskevann (Heiavann, Hvaltjern og Gansvika), samt golfbane. Kommunen har også et variert tilbud innen kultur og idrett, og har blant annet bygget ny idrettshall. Fetsund lenser (5 km) er et kulturminne med bl.a. museum, og tilbyr aktiviteter for hele familien. 

Fet kommune skal videre bli en del av storkommunen Lillestrøm kommune i 2020.  Les mer om Lillestrøm kommune her. Du vil med andre ord bli innbygger i Norges niende største kommune.

Svingen- og Fetsund stasjon ligger ca. 5 minutter fra boligområdet med bil. Toget herfra bruker ca. 8 min til Lillestrøm, og ca. 20 min til Oslo S. Løkenåsens beliggenhet gir deg derfor muligheten til å bo landlig, samtidig som du har rask pendlervei til jobb.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Løkenåsen. Det er kun 12 min til Lillestrøm, som har alt av bymessige fasiliteter og tilbud. Øvrige kjøretider er 15 min. til Sørumsand, 15 min. til Strømmen, 30 min. til Oslo S og 30 min. til Oslo Lufthavn, Gardermoen.
Kontakt oss for visning og mer informasjon.
prospekt-37-lastned


Last ned
prospekt
her (PDF)

Kontakt oss
Tine Renate Granlund Advokat
Tine Renate Granlund
Advokat
Mobil:     95 85 04 12
E-post: tine@advonico.no
Christian Halvorsen Advokatfullmektig
Christian Halvorsen
Advokatfullmektig
Mobil:     95 83 70 17
E-post: christian.halvorsen@advonico.no
Del på: