Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar

Advokatmekling – konfliktløsning utenfor rettsapparatet

Advokatfirmaet Nicolaisen Terje Skåland advokatmekling
portrettbilde_terje_skaaland_ny3-min
Publisert: 01.10.2023
Skrevet av Terje SkålandAdvokat / Partner 
92 41 54 88 | E-post | Linkedin
Terje Skåland

Mange saker havner i dag i rettsapparatet fordi konflikter har låst seg. Disse kunne i mange tilfeller vært løst ved at partene snakket sammen. Advokatmekling vil derfor i mange tilfeller være et bedre og mer kostnadseffektivt alternativ for løsning av tvister.

Vi i Advokatfirmaet Nicolaisen ønsker å bidra til å finne gunstige og rimelige løsninger for våre klienter. Advokatmekling er en alternativ tvisteløsningsform der advokater med lang erfaring fra ulike fagområder forsøker å hjelpe partene med å komme fram til løsninger begge kan akseptere. Advokatmekling er ofte svært egnet til å få slutt på en konflikt eller tvist – både mellom private parter og innen næringslivet. Advokatmekling er frivillig og krever enighet fra begge parter i en konflikt.


Advokatfirmaet Nicolaisen tilbyr advokatmekling ved advokat og partner Terje Skåland.

Han har betydelig erfaring og kompetanse innenfor fagområdene arbeidsrett og forretningsjus, og har arbeidet mye med insolvens, arv, skifte og fast eiendom. Terje har også bakgrunn som advokat og forhandler fra NHO- systemet. Han har gjennomført Meklingsakademiet i regi av Advokatforeningen og JUS, og er nå sertifisert mekler. Terje vil primært påta seg å mekle i saker knyttet til arbeidsrett, fast eiendom og private tvister.
Ring Advokat Nicolaisen
Kontakt oss for en uforpliktende samtale 64 83 00 00
Send oss en forespørsel
Del på:
facebook
in