Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar
Promillekjøring | Advokat Nicolaisen

Promillekjøring


Promillekjøring er et alvorlig lovbrudd i Norge, og det refererer til situasjoner der en person kjører en bil eller annet motorkjøretøy med en promille som overstiger lovens grense.
 
Ring Advokat Nicolaisen
Ring oss 64 83 00 00
Send epost Advokat Nicolaisen
firmapost@advonico.no
firmapost@advonico.no
 Dette er en farlig adferd som kan føre til alvorlige konsekvenser for både sjåføren, passasjerene og andre trafikanter på veien. Reglene om promillekjøring finner vi i Vegtrafikkloven § 22. Her står det blant annet i første ledd: «Ingen må føre motorvogn når han er påvirket av alkohol eller annet berusende eller bedøvende middel.»

Det betyr at både alkohol og annet berusende middel rammes av reglene om promillekjøring. «Annet berusende eller bedøvende middel» kan for eksempel være narkotika og en rekke medisinske preparater/tabletter. Et annet begrep for promillekjøring er ruskjøring.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på promillekjøring og på noen konsekvenser av promillekjøring. Vi vil også besvare noen vanlige spørsmål om promillekjøring og gi deg råd om hva du skal gjøre hvis du blir anklaget for å kjøre med promille. Til slutt vil vi fortelle deg hvordan Advokatfirmaet Nicolaisen kan hjelpe deg hvis du befinner deg i en situasjon der du er anklaget for promillekjøring.

Les mer om promillekjøring

Hva er promillekjøring eller ruskjøring?

Hva er konsekvensene av promillekjøring?

Promillekjøring med elektrisk sparkesykkel

Hva bør jeg gjøre hvis jeg blir anklaget for promillekjøring?

Vanlige spørsmål om promillekjøring:

Oppsummering

Vi i Advokatfirmaet Nicolaisen har en omfattende forståelse av promillekjøringssaker og vi vil bruke vår erfaring og kunnskap til å jobbe for deg. Vi vil gi deg tilgang til vår omfattende ressursbase og ekspertise for å hjelpe deg med å utvikle en effektiv strategi for å forsvare deg mot anklagene om promillekjøring.

I tillegg til å hjelpe deg med å forsvare deg mot anklagene, vil våre advokater også hjelpe deg med å minimere konsekvensene av saken. Vi vil arbeide for å redusere eventuelle bøter, redusere tapstid eller unngå tap av førerrett. I tillegg vil vi hjelpe deg med å redusere eller unngå fengselsstraff.

Våre tjenester er tilgjengelige for alle som har blitt anklaget for promillekjøring i Norge. Vi tilbyr inntil 15 minutters gratis og uforpliktende telefonkonsultasjoner for å diskutere din sak og vurdere dine alternativer. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med din promillesak.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og gratis samtale