Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Ta kontakt med oss
TA KONTAKT MED OSS
Avdelinger
Ta kontakt med oss
64 83  00 00
Logo-liggende-2
search
menubar

Gerd-Elisabeth Gran Røseth

Kontoransvarlig
Adv%20Nicolaisen_Gerd-Elisabeth-gran-r%C3%B8seth
Blid, omgjengelig, imøtekommende og humørfylt

Telefon: 64 83 00 00
Mobil:     92 86 86 54
E-post: gerd@advonico.no


Verv:

Verneombud
HMS ansvarlig

 

 
Gerd-Elisabeth begynte i Advokatfirmaet Nicolaisen i 1994 og har med sin lange erfaring inngående kjennskap til både firma og historie. Hun er firmaets kontoransvarlige og verneombud.

I tillegg til de administrative oppgavene har hun siden starten i 1994 blant annet arbeidet med konkursboer, tvangsavviklingsboer samt private- og offentlige dødsboer. Herunder inngår åpning og slutning av boene, utarbeidelse av utkast til midlertidige innberetninger og sluttinnberetninger, kravsbehandling i boene, utarbeidelse av tingrettens slutningskjennelser og konkurskarantenekjennelser, utregning av dividende til kreditorene i utlodningsboer, utarbeidelse av utlodningsprotokoller, utbetalingslister, meldinger til konkursregisteret, enhetsregisteret, samt annen saksbehandling i boene. I tillegg har hun hatt hyppig kontakt med tingrettene i området.

Hun bistår advokatene med utarbeidelse av juridiske- og faktiske utdrag samt har ansvar for oppsett og utarbeidelse av brosjyrer, visittkort, brevark m.m. Hun er også innkjøpsansvarlig for alt fra binders til maskiner og utstyr, har delt ansvar for telefoner, klientmottak og postbehandling samt utfører alt av annet forefallende arbeide.

Gerd-Elisabeth er et særdeles utpreget servicemenneske og med sin omgjengelighet og humørfylte tone, yter hun velvillig bistand til klienter og kollegaer i deres arbeide.

Gerd-Elisabeth er født, oppvokst og bosatt i Fetsund. Hun har mann, to voksne barn og to barnebarn. Gerd-Elisabeth setter familielivet høyt og bruker mye av sin fritid på barn og passer mer enn gjerne barnebarna.
Tilbake til oversikt våre medarbeidere​
Medarbeidere
Del på:
facebook
in